I Kultur- & Medborgerhuset holder Gedved Filmklub til.

I ØJEBLIKKET LIGGER GEDVED FILMKLUB STILLE, IDET VI MANGLER PERSONER TIL BESTYRELSEN, DER GERNE OGSÅ VIL DRIVE FILMKLUBBEN. ER DU INTERESSERET, SÅ KONTAKT BIRGITTE FELDBORG PÅ TLF. 2033 3227, ELLER SEND EN MAIL TIL BF@RESSOURCEKOMPAGNIET.DK.

Formålet
Foreningen har til formål at vise film for foreningens medlemmer og herved udbrede kendskab til kvalitetsfilm, både ældre og yngre af slagsen. Filmklubben ønsker at styrke det lokale fællesskab gennem kvalitetsarrangementer. I fællesskab bliver der udvalgt forskellige kvalitets- og kultfilm. Filmene er for alle aldre og i forskellige genrer fra hele verden.

Efter præsentationen af filmen vil der efterfølgende være debat, og evt. dialog med indbudte personer med særligt kendskab til den viste film.

Det vil være muligt som medlem at ønske og komme med forslag til kommende film, som vises i Gedved Kultur- & Medborgerhuset minimum en gang i måneden.

Medlemsskab
For at blive medlem af Gedved Filmklub betales der et årlig kontingent på kr. 300,- som går til at støtte filmklubbens aktiviteter.

Bestyrelsen

Bestyrelsen indkalder klubbens medlemmer til generalforsamlingen, som afholdes i marts måned.

Filmklub