Café

I Gedved Kultur- og Medborgerhus’ stue ligger caféen.

Caféen er åben for alle og fungerer som husets samlingssted på tværs af alle aktiviteter.

Du kan også bestille mad ud af huset, eller mad til dine fester.

Caféen leverer maden til alle husets arrangementer.

Caféens forpagter er Lone Kvist, der driver virksomheden Lones Mad ApS.

Lone er uddannet køkkenleder og har altid arbejdet med mad. I de seneste 13 år har hun været ansat hos Eltronic i Hedensted som leder af deres køkken. Så Lone kommer med både erfaring og tilfredse kunder på CV’et.

Lone glæder sig til at tilbyde mad til de mange forskellige arrangementer og private fester i Kultur- og Medborgerhuset. Så har du en rund fødselsdag, en konfirmation, et firmaarrangement eller andet, som skal markeres, kan du holde det i husets festsal eller foredragssal – og ”spise dig glad i Lones mad”, som Lone udtrykker det.

Lone tilbyder desuden mad ud af huset, hvis festen skal holdes derhjemme, ligesom der vil komme tilbud om menuer ud af huset til f.eks. julefrokoster og nytår.

”Der er kun dén ene fest. Og maden kan ikke laves om. Derfor skal maden være i orden – hver gang”, siger Lone. ”Derfor gør jeg altid mit allerbedste for at leve op til de helt berettigede forventninger, som kunderne naturligvis har til den mad, som jeg leverer til deres fest”.

Lone laver både festmad og hverdagsmad og vil meget gerne tilbyde sin hjælp til de mange forskellige arrangementer, som kan komme på tale. 

Lone har mange ideer, som hun gerne vil prøve af hen ad vejen, men i første omgang gælder det om komme i gang og se, hvad borgerne i Gedved og omegn efterspørger, ud over det helt oplagte som arrangementer og fester i huset og mad ud af huset.  

Lone træffes i huset og på telefon 27513325. Lones hjemmeside finder I her: Lonesmad.dk